Čelična rolo vrata

Veoma čest i dobar izbor zaštite lokala. Čelična rolo vrata  izrađuju od nerđajućeg čelika uz mogućnost plastificiranja ili farbanja. Vrlo su otporna na svaki oblik udara na Vaš stambeni ili poslovni prostor čime se smatraju za najviši oblik zaštite Vaše imovine. U zavisnosti od dimenzija preporučujemo rolo vrata sa pogonom pomoću elektro motora, ručni pogon ili kombinacija oba sistema. Naravno u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Odlično rešenje za visok stepen zaštite vaše imovine
Visoka otpornost na udarce,mehanička oštećenja
Garancija 2 godine
Mogućnost plastifikacije u željenu boju

Čelična rolo vrata - karakteristike

Izrađujemo od nerđajućeg čelika debljine 0,8mm; širina lamele rolo vrata je 11,5 cm. Mogu biti standardna do 6m sa centralnim elektromotorom sa osovinom od  ɸ60mm do ɸ75 mm(standardni mehanizam),i mogu biti industrijska preko 6m sa ojačanim (industrijskim) mehanizmom, sa osovinom od ɸ110mm do ɸ240 mm i industrijskim bočnim motorom prilagođenje snage.

Dizajn čeličnih rolo vrata je veoma lep, a svaki kupac može da izabere da li želi električni pogon, odnosno daljinski, ili mu je zgodnije ručno. Obično preporučujemo da kupci koji žele da ugrade vrata površine preko 8 kvadratnih metara, odnosno širine veće od 2 do 2,5 metara, ipak izaberu opciju daljinskog upravljanja jer je to svakako sigurnije.

U slučaju nestanka struje, kupci mogu bez poteškoća da koriste svoja garažna vrata, pristupa se mehaničkom pokretranju uz pomoć specijalne sajle, koji će sigurno dobiti od naših instalatera tokom procesa montaže.

Što se tiče boje čeličnih rolo vrata, ona uglavnom može da se prilagodi vašim zahtevima.

Motor za čelična rolo vrata

Postavljanjem motora dobija se dodatna sigurnost jer u sebi sadrži blokadu prilikom nasilnog ulaska u objekat.
Motor se nalazi u kućištu , ne zauzima mnogo prostora, veoma je tih prilikom rada i  ne narušava izgled objekta. (30cm-40cm zavisno od visine). Motor može biti centralni ili cevni.

Upravljanje motorom

1.

Daljinsko (centrala sa daljinskim upravljačem)

2.

Ručno (prekidač ili ključ prekidač)

3.

Kombinacija oba sistema

Galerija - čelična rolo vrata

Ako ste zainteresovani za izradu i ugradnju čeličnih rolo vrata