GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata su odlično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Postavljanje garažnih vrata je najbolje rešenje za sigurnost vaše imovine,a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući. Rolo garažna vrata jednostavna su za upotrebu, mogu se otvarati daljinskim upravljačem ili tasterom,a u slučaju nestanka električne energije moguće ih je otvoriti ručno.

Aluminijumska garažna rolo vrata

Aluminijumska rolo vrata namenjena su onima kojima je potrebna termo izolacija prostora. Ovakva vrata napravljena su od aluminijuma i napunjena su poliuretanom i imaju toplotnu i zvučnu izolaciju.

Vršimo ugradnju sa ili bez elektro motora u zavisnosti od Vaših želja i mogućnosti.Postavljanjem motora dobija se dodatna sigurnost jer u sebi sadrži blokadu prilikom nasilnog ulaska u objekat.

Možemo Vam ih ugraditi sa unutrašnje ili spoljašnje strane objekta. U ponudi imamo vrata u beloj, sivoj ili braon boji.

Više o aluminijumskim rolo vratima, možete videti ovde.

aluminijumska-rolo-vrata

Čelična garažna rolo vrata

Čelična rolo vrata  izrađuju od nerđajućeg čelika uz mogućnost plastificiranja ili farbanja. Vrlo su otporna na svaki oblik udara na Vaš stambeni ili poslovni prostor čime se smatraju za najviši oblik zaštite Vaše imovine. U zavisnosti od dimenzija preporučujemo rolo vrata sa pogonom pomoću elektro motora, ručni pogon ili kombinacija oba sistema.

Dizajn ovakvih rolo vrata je veoma moderan i uklopiće se uz vaš objekat.

Što se tiče boje čeličnih rolo vrata, ona uglavnom može da se prilagodi vašim zahtevima.

Više o čeličnim rolo vratima, možete videti ovde.

Neki od naših radova

Ako ste zainteresovani za izradu garažnih vrata