ROLO KOMARNICI I ROLETNE

Rolo komarnici su pravi izbor da  Vaš dom bude sačuvan od nepoželjnih insekata iz spoljašnosti.

Odabirom roletni za Vaše prozore možete produžiti rok trajanja Vaših prozora i sačuvati od vremenskih nepogoda 🌨🌧🌦⛈

sunčeve svetlosti ☀️ koji su glavni uzroci oštećenja.

Jednostavni i praktični za rukovanje
Dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje
Laki za održavanje
Garancija na kvalitet

Rolo komarnici

Rolo vrata Bravarija Ivanovic izradjuje i ugrađuje rolo komarnike za prozore i vrata. Veoma jednostavno se ugrađuju, a njihov kvalitet garantuje višegodišnju zaštitu od neprijatnih insekata. Najčešće se koriste zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti. Možete da birate između širokog spektra komarnika za prozore i vrata, a mi ćemo vam pomoći da odaberete rolo komarnik koji ponajviše odgovara vašim potrebama. Ovi komarnici su posebno pogodni, jer ni na koji način ne smetaju funkcionisanju prozora i vrata. Savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje.

U slučaju rolo komarnika, stubovi i kutije su od aluminijuma, plastificirani u beloj, sivoj ili braon boji. Mrežica je napravljena od fiberglasa, koji je veoma stabilan na sunčevoj svetlosti i drugim vremenskim uslovima. To je izdržljiv materijal koji je otporan na moguća oštećenja, nije zapaljiv i ne deformiše se na sunčevoj svetlosti. Krajevi mreže se provlače kroz vođice koje sadrže četke koje sprečavaju oštećenje i kidanje mreže.Takođe, veoma je važno istaći da rolo komarnici ne blokiraju protok vazduha i svetlosti, što je još jedna njihova značajna prednost. Prozorski komarnici imaju mrežice koje se povlače gore-dole, a mrežice balkonskih komarnika se povlače levo i desno. Zauzimaju malo prostora i mogu se koristiti sezonski.

Roletne

Pored rolo komarnika u svojoj ponudi imamo i roletne. Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata čiji je cilj da vaš dom učine prijatnijim. Roletne će vam obezbediti privatnost i zaštititi vašu stolariju od vremenskih nepogoda (kiše, vetra, snega…) i samim tim produžiti joj vek trajanja. Ugradnjom roletni i vaša fasada će izgledati lepše i modernije. Roletne ugradjujemo u spoljašnjoj kutiji i mogu biti od PVC-a ili aluminijuma u željenoj boji.

Ako ste zainteresovani za izradu roletni i rolo komarnika